Company restaurant BCone is a new approach/design of the well known self-service restaurants. The idea and concept came from Bartel Dewulf, a concept of an open kitchen where there are various options for the customer, a freshly cooked pasta, different daily specials, soups, freshly made salads and an a-la-carte section. The open kitchen which chefs can use all around has everything installed to fulfill all your culinary wishes, a tapanyaki, inductions, woks, fryers, rational oven, a josper, salamanders, heaters etc….Your dish will be literally prepared in front of you. The overall free flow section also contains a salad bar, dessert bar and a shop where you can buy the products that the chefs use in the preparations.
In collaboration with Belgocatering.
Bedrijfsrestaurant BCone is een nieuwe benadering/concept van de gekende zelfbedieningsrestaurants. Het idee en concept kwam van Bartel Dewulf, een concept van een open keuken met verschillende opties voor de klant, een vers gekookte pasta, verschillende dagelijkse specials, soepen, vers bereide salades en een a-la-carte gedeelte. De open keuken die chef-koks rondom kunnen hanteren, heeft alles in huis om aan al uw culinaire wensen te voldoen, een tapanyaki, inductie vuren, woks, friteuses, rational oven, een josper, salamanders, warmtekasten, enz .... Uw gerecht wordt a-la-minute voor u bereidt en gedresseerd. U staat als het ware aan de pas van de keuken. De algemene free flow bevat ook een saladebar, een dessertbar en een winkel waar u de producten kan kopen die de koks gebruiken in de bereidingen.
In samenwerking met Belgocatering.